Transatlantisk betting

 

När det kommer till brädspel finns det vissa där man ska gissa vad den andra svarar och skriva ner detta på en lapp. Ungefär så fungerar betting. I dag skriver vi mer om detta spel som är så populärt, samt om hur det inte får ske.

 

hockeyklubba-och-puckFotbollskanalen kan vi läsa om hur försvararen från Premier League-laget Manchester City, Martin Demichelis nu inte bara jagar en topplats med sitt ljusblå lag, han personligt jagas även av det engelska fotbollsförbundet på grund av att han har brutit mot förbundets regler vad gäller just betting. Detta är väldigt känsliga saker, som handlar om att vissa kan ha mer insiderinformation än andra och då använda detta på ett för de själva, fördelaktigt sätt. Men gränsdragningen till korruption är fin och det blir lätt en röra om man går ett steg för långt.

 

Nej, det gäller som sagt att betta på rätt och riktigt sätt. Det förtar då inte sportens tjusning utan förhöjer den ett snäpp över det vanliga. Och det är ju exakt det som man vill uppnå, spänningen och känslan av att vad som helst kan hända. Betting på Unibet är alltid i god sportslig anda.

 

Bäckström gillar att betta mot sina lagkamrater i NHL

Någon som gillar att betta är ingen mindre än NHL-stjärnan Nicklas Bäckis Bäckström, den forne Brynässpelaren som nu lirar i det framgångsrika NHL-laget Washington Capitals. Han gillar att betta vid sidan om matcherna, inte minst med Ovetjkin som givetvis satsar på Ryssland. Men även på svenska lag. Nu har han dessutom bettat på sina juniora adepter i JVM-laget mot sina lagkamrater borta i USA. Men för detta krävs det att Sveriges juniorlandslag i hockey verkligen gör bra ifrån sig. Det är så att Bäckström tycker om att gå runt och vara stolt i omklädningsrummet. Tyvärr vann de inte hela VM denna gång men de letade sig långt upp i tabellen. Mer om detta kan man läsa om i Arbetarbladet.